Deprecated: Required parameter $action_type follows optional parameter $entry_prefix in /customers/d/7/0/klarabergkonsult.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/onecom-addons/inc/logger.php on line 249 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/7/0/klarabergkonsult.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/onecom-addons/inc/logger.php:249) in /customers/d/7/0/klarabergkonsult.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 549 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/7/0/klarabergkonsult.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/onecom-addons/inc/logger.php:249) in /customers/d/7/0/klarabergkonsult.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 557 Bygg- och pumpservice – Klaraberg Konsult AB

KLARABERG BYGGSERVICE

Vi utför allt från mindre uppdrag såsom reparationer, om- och tillbyggnad till större entreprenader. Alltid med hög kvalitet på jobben – ett resultat av en stor yrkesskicklighet och familjeföretagets noggrannhet.

Vår styrka är närheten till kunden och under hela processen har vi en nära dialog med kunden och lägger stor vikt vid att vara lyhörda på vad kunden önskar. Vi gör ingen skillnad på uppdrag, oavsett om det handlar om att bygga en altan eller renovera en fastighet har vi samma engagemang.

KLARABERG PUMPSERVICE

Vi har allt för dig med egen brunn. Bra vatten är bra livskvalitet. Vi installerar, reparerar och servar din vattenpump. Vi samarbetar med Leijonpumpen som pumpar upp vatten från 39 meters djup vilket gör att den går utmärkt att komplettera till din befintliga pumpanläggning och monteras i samma borrhål.

Att ha en egen handpump förhindrar att du blir utan vatten vid strömavbrott och förutom den uppenbara fördelen är det dessutom både praktiskt och trevligt med en egen handpump på gården.

"I våras byggde Anders en platsbyggd bokhylla åt oss, runt en portal mellan två rum. Jag kan verkligen rekommendera en "skräddarsydd" bokhylla - det blev otroligt snyggt och lyfte hela rummet. Dessutom är det ett utmärkt sätt att utnyttja utrymmet i lägenheten på ett effektivt sätt. Vi är väldigt nöjda med såväl hantverket som bemötandet!"
Agnes & Kalle
Södermalm
"Anders hjälpte mig att göra om min etta till en tvåa. Jag fick hjälp med både ombyggnationen och smarta planlösningar för att det skulle kännas luftigt och ljust. Man fick det där lilla extra, med en personlig touch efter mina önskemål. Jag är verkligen nöjd med resultatet och lägenheten känns superlyxig."
Emmie Lindqvist
Hammarby Sjöstad
"Lagom till Midsommar färdigställde Anders en renovering och uppgradering av vår brunn och pump. Vi hade en gammal injektorpump med skadade lager, som lät helt fruktansvärt så fort pumpen slog på. Vi har ett hus från 1932, och hade ingen ordentlig dokumentation om anläggningen. Anders tog fram en flexibel lösning, med en modern dränkpump som anpassades till borrhålets djup. Vi passade på att högtryckstvätta hålet, vilket avsevärt förbättrade vattenkvaliteten. Vi passade även på att byta varmvattenberedare. Alla installationer blev snyggt gjorda, och systemet är nu helt ljudlöst! Det skall hålla tills barnen blir vuxna, eller vi får kommunalt vatten- vi får väl se vad som sker först!"
Thomas Norrby
Landfjärden, Nynäshamns kommun